VIP

4-Hour Amsterdam Jordaan Wandel Tour (VIPLHT16)

Speciale Jordaan wandeling

Ontdek de Amsterdam Jordaan door te luisteren naar enkele van de meest unieke verhalen van onze gids. Leer meer over de achtergrond en cultuur van de meest bruisende stad van Nederland door door de oude straten te slenteren en over de vele grachten te glijden. De Nederlandse hoofdstad is al lang favoriet bij bezoekers van Europa. Met de grachten en fietspaden die plaats maken voor een fascinerende mix van geschiedenis en cultuur, en een reputatie als een van de meest liberale steden ter wereld, is het niet moeilijk te begrijpen waarom! Tijdens de wandeling maken we een leuke stop om onder het genot van een drankje nog meer over de historie van de Jordaan te horen. (consumptie niet inbegrepen)

Onze gids laat je deze geweldige stad zien en je zult de beste ervaring in Amsterdam hebben! 
Tijdens de wandeling kun je ook de bekende Noorderkerk, in het hart van de jordaan en de hoogste kerk van Amsterdam, de Westertoren zien. En natuurlijk het Anne Frankhuis!

Op het Johnny Jordaanplein kun je vijf beelden van bekende Jordanese muzikanten bezichtigen, namelijk: Tante Leen. Johnny Meijer. Manke Nelis. Tante Mien & Bolle Jan

Een van de meest ontspannende manieren om Amsterdam te ontdekken, is per boot. Glijd over het uitgebreide netwerk van kanalen en passeer alle hoogtepunten en minder bekende plekken van de stad. Aan land begeleidt een local die alle ins en outs van de stad kent je door de straten van Amsterdam. Tijdens de tour leer je meer over de geschiedenis van Amsterdam. Je bezoekt zelfs het gebied om uit te gaan: Leidsche Plein. Indien gewenst lopen we door richting het Museumplein maar de wandeling kan ook korter. Na een mooie wandeling geniet je van je gratis kopje koffie en is ook een rondleiding in de Diamond Exhibition Coster inbegrepen. Dit maakt je verblijf in de stad extra speciaal en onvergetelijk.

Indien je de boottocht wilt boeken, kost dit € 10,00 p.p. We kunnen de Canalcruise ook voor je regelen op het door jou gewenste tijdschema. Deze tour is ook heel goed voor families met kinderen te boeken.